fbpx

13 Beste WordPress Plugins

Bent u opzoek naar de beste WordPress plugins om uw website naar het volgende niveau te tillen in 2020?

Op het moment van schrijven zijn er ruim 55.000 (Ja, 55.000!!!!) WordPress Plugins te vinden waaruit u kunt kiezen. Best begrijpelijk dus dat vooral nieuwe gebruikers door de bomen het bos niet meer zien.

Met de juiste WordPress plugins en tools kunt u uw website zeker laten groeien. Vandaag delen wij, met u, onze lijst met de beste WordPress plugins voor websites en webshops die u kunt gebruiken in 2020.

 

1. WPForms

 

Iedere website heeft een contactformulier nodig omdat dit het contact opnemen, vanuit het oogpunt van een bezoeker, een stuk laagdrempeliger maakt. Dit verhoogt dus eigenlijk direct de conversie binnen uw website. WPForms is één van de meest gebruikte en gebruiksvriendelijke contact formulier plugins voor WordPress.

Via een drag & drop systeem kunt u gemakkelijk het eerste contactformulier aanmaken. Dit werkt dus met eenzelfde drag & drop systeem als WordPress zelf en het maken van zo’n formulier duurt nog geen 5 minuten.

WPForms kunt u integreren met alle populaire marketing- & betalingsplatformen. Ook dit zorgt ervoor dat zelfs ingewikkeldere formulieren binnen 5 minuten op te zetten zijn.

Via deze plugin kunt u zelfs een eigen custom WordPress gebruikersregistratieformulier en inlogpagina aanmaken.

Wij gebruiken WPForms op websites van veel van onze klanten, om dit naast gebruiksvriendelijk ook erg veilig en betrouwbaar is. Deze plugin wordt namelijk gebruikt door meer dan 3 Miljoen+ websites, daarbij heeft WPForms in 3 jaar tijd nog steeds een beoordeling van 4.9 uit 5 sterren. Wat wel duidelijk maakt wat een geweldige plugin dit daadwerkelijk is.

Wilt u deze plugin testen? Dan kunt u gratis de WPForms Lite versie gebruiken. Let wel op dat u met de gratis versie beperkte functies heeft, ten opzichte van de betaalde versie.

Wilt u serieuze stappen zetten en bent u bereid om een klein bedrag te investeren voor de betaalde versie van WPForms?

 

2. MonsterInsights


MonsterInsights is de beste Google Analytics plugin voor WordPress. Hiermee kunt u uw website “correct” verbinden met Google Analytics, zodat u precies kunt zien hoe bezoekers uw website vinden en gebruiken.

Het beste onderdeel van deze plugin is dat het alle belangrijke statistieken laat zien die ertoe doen. En dit allemaal in je WordPress-dashboard.

Vervolgens kunt u uw website optimaliseren om uw verkeer, abonnees en inkomsten te vergroten. We hebben gedetailleerde handleidingen over “Google Analytics installeren in WordPress”, hoe u Google Analytics kunt gebruiken om eCommerce tracking mogelijk te maken en hoe u de gebruikersbetrokkenheid kunt bekijken.

MonsterInsights heeft een gratis versie, maar de echte kracht ervan wordt alleen ontgrendeld wanneer u een upgrade naar de Pro-versie uitvoert.

MonsterInsights wordt gebruikt door meer dan 2 miljoen websites.

 

 

3. Yoast SEO

 

 

 

 

 

SEO helpt u meer bezoekers van zoekmachines naar uw website te krijgen. Hoewel WordPress kant-en-klaar SEO-vriendelijk is, kunt u nog veel meer doen om uw websiteverkeer te vergroten met behulp van SEO-best practices.

Yoast SEO is een van de meest populaire WordPress-plug-ins aller tijden. Van alle WordPress SEO-plug-ins biedt Yoast de meest uitgebreide oplossing met alle functies en tools die u nodig hebt om uw on-page SEO te verbeteren.

Hiermee kunt u metatags toevoegen, sitemaps genereren, uw site verbinden met Google Search Console, optimaliseren voor sociale media en meer.

Yoast wordt geleverd met een krachtige omleidingsfunctie waarmee u eenvoudig 301-omleidingen kunt maken, wat uiterst nuttig is. Het detecteert ook verandering van URL’s en maakt automatische omleidingen, zodat u geen verbroken links op uw website heeft.

Volg onze ultieme WordPress SEO-tutorial voor beginners met stapsgewijze instructies voor een complete SEO-installatie op uw website.

Alternatief: All in One SEO Pack is een geweldig alternatief voor Yoast SEO.

 

 

4. Constant Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mail is de meest effectieve en meest betrouwbare marketingtool die u als bedrijfseigenaar tot uw beschikking heeft. Hiermee kunt u contact houden met uw gebruikers, zelfs nadat ze uw website hebben verlaten. Daarom raden we elke bedrijfseigenaar aan om meteen een e-maillijst te maken.

Constant Contact is een van de populairste e-mailmarketingproviders ter wereld.

Hun platform stelt u in staat om e-maillijsten te bouwen en prachtige e-mailnieuwsbrieven naar uw abonnees te sturen.

Het is een snelle en eenvoudige installatie voor niet-technische gebruikers. Het werkt ook goed met populaire leadgeneratie-plug-ins voor WordPress zoals OptinMonster en WPForms.

Alternatieven: SendinBlue en ConvertKit zijn goede alternatieven als u iets geavanceerder wilt, maar ze zijn duurder.

 

 

5. OptinMonster

 

 

 

 

 

 

 

 

OptinMonster is de meest populaire conversie-optimalisatiesoftware op de markt. Hiermee kunt u verlatende websitebezoekers omzetten in e-mailabonnees en klanten.

Deze WordPress-plug-in en -applicatie helpt je om snel meer e-mailabonnees te krijgen.

OptinMonster wordt geleverd met vooraf gemaakte, hoogconverserende opt-in-formulieren die u eenvoudig kunt aanpassen met hun drag & drop-builder. Met hun krachtige display-targetingfuncties kunt u de campagnes voor elke gebruiker personaliseren, zodat u de juiste boodschap op het juiste moment kunt tonen.

Het is een geweldige oplossing voor bloggers, zakelijke websites en e-commerce websites. Kortom, als u meer geld wilt verdienen met uw websiteverkeer, dan heeft u OptinMonster nodig.

Het helpt u om verlaten winkelwagentjes te herstellen, websitebezoekers te converteren en uw e-maillijst te laten groeien. Lees deze casestudy’s om te zien hoeveel succes andere bedrijven hebben met OptinMonster.

 

6. Sucuri

 

 

 

 

 

 

Beveiliging moet een topprioriteit zijn voor alle online ondernemers. Sucuri biedt een WordPress-beveiligingsinvoegtoepassing en een firewall voor webtoepassingen die waarschijnlijk een van de beste bescherming is die u voor uw site kunt krijgen.

Ze controleren en beschermen uw site tegen DDoS, malwarebedreigingen, XSS-aanvallen, brute force-aanvallen en eigenlijk alle andere soorten aanvallen. Als u geen firewall op uw website heeft, moet u er vandaag een toevoegen.

Raadpleeg onze ultieme WordPress-beveiligingsgids met stapsgewijze instructies voor beginners voor meer informatie over het verbeteren van de beveiliging van uw website en het beschermen van uw bedrijf.

 

 

7. UpdraftPlus

 

 

UpdraftPlus is de meest populaire WordPress back-up plug-in op de markt. Hiermee kunt u automatische back-ups instellen en deze veilig opslaan op een externe locatie zoals Google Drive, Dropbox, S3, Rackspace, FTP, e-mail en meer.

Het maakt het ook super eenvoudig om uw website te herstellen vanaf een back-up. Hun basisplug-in is gratis, maar ze hebben ook een betaald abonnement met extra functies en prioriteitsondersteuning.

Alternatief: BackupBuddy en VaultPress (Jetpack Backups) zijn ook uitstekende oplossingen, maar ze worden alleen betaald.

 

8. WP Rocket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WP Rocket is de beste WordPress caching plug-in op de markt. Hiermee kunt u de snelheid en prestaties van uw WordPress-website onmiddellijk verbeteren zonder dat u daarvoor technische vaardigheden nodig hebt.

Het schakelt automatisch de aanbevolen WordPress caching-instellingen in, zoals gzip-compressie, paginacache en cache vooraf laden. U kunt ook optionele functies inschakelen zoals lui laden van afbeeldingen, CDN-ondersteuning, DNS-vooraf ophalen, minificatie en meer om de laadtijden van pagina’s verder te verbeteren.

WP-Rocket biedt ook Imagify, een gratis beeldoptimalisatieservice waarmee u uw website nog sneller kunt maken.

Dit is veruit de gemakkelijkste en meest beginnersvriendelijke caching-plug-in. Het enige nadeel is dat het alleen wordt betaald.

 

9. Beaver Builder

 

 

 

 

 

 

 

 

Beaver Builder is de beste paginabouwer voor slepen en neerzetten voor WordPress. Hiermee kunt u eenvoudig uw websiteontwerp aanpassen en aangepaste pagina lay-outs maken zonder code te schrijven.

Ondernemers zijn er dol op, omdat ze hiermee binnen enkele minuten volledig aangepaste bestemmingspagina’s kunnen maken zonder een ontwikkelaar in te huren.

 

10. MemberPress

 

 

 

 

 

 

 

 

Met MemberPress kunt u online communities en lidmaatschapssites bouwen met behulp van WordPress. Het is de beste WordPress-lidmaatschapsplugin op de markt.

U kunt abonnementen maken en inhoud beperken tot gebruikers op basis van hun abonnementen. Het werkt met alle populaire betaaloplossingen en speelt mooi met online winkels die WooCommerce gebruiken. Raadpleeg onze gids voor het maken van een lidmaatschapswebsite in WordPress voor gedetailleerde instructies.

 

11. RafflePress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RafflePress is de beste WordPress giveaway plug-in op de markt. Hiermee kunt u onmiddellijk uw websiteverkeer verhogen, meer volgers van sociale media krijgen en abonnees e-mailen met virale weggeefacties en wedstrijden.

RafflePress wordt geleverd met een eenvoudige ‘drag and drop’ giveaway builder samen met bewezen giveaway-sjablonen die u kunt gebruiken om een ​​giveaway te creëren die de aandacht van de bezoeker trekt.

Om toegang te krijgen tot de giveaway, moeten websitebezoekers hun e-mailadres gebruiken. Dit helpt u om meer abonnees te krijgen voor uw e-mailnieuwsbrief.

RafflePress stimuleert gebruikers om uw sociale profielen te volgen en de giveaway met hun vrienden te delen om meer inzendingen voor de wedstrijd te krijgen. Dit helpt u de betrokkenheid bij sociale media te vergroten.

De mond-tot-mond-marketing helpt u meer verkeer te genereren, SNELLER! Dit resulteert in meer volgers, meer omzet en meer omzet!

U kunt eenvoudig uw sociale profielen, WordPress-formulierplug-ins en alle populaire marketingplatforms en CRM’s verbinden.

RafflePress heeft een gratis versie genaamd RafflePress Lite waarmee u aan de slag kunt. Als je krachtigere functies wilt om je groei omhoog te schieten, moet je RafflePress Pro gebruiken.

 

12. CSS Hero

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WordPress themes rely on CSS for the visual appearance of your website. If you want to make customization to your theme, then you will have to learn CSS. This can be time-consuming for a business owner.

CSS Hero is a WordPress plugin that allows you to customize any WordPress theme without writing a single line of code. Check out our review of how CSS Hero makes WordPress customization easy for more information.

It’s not a drag & drop page builder like BeaverBuilder that helps you build custom layouts. Rather it helps you customize any WordPress theme available in the market within minutes to match your needs.

13. SeedProd

 

 

 

 

 

 

 

 

SeedProd is de beste onderhoudsmodus voor WordPress en binnenkort een pagina-plug-in waarmee u leads kunt verzamelen en uw volgers kunt laten groeien, zelfs wanneer uw website niet beschikbaar is.

Als uw site in aanbouw is, kunt u deze gebruiken om binnenkort prachtige bestemmingspagina’s te maken. Het bevat functies zoals integratie met uw e-mailmarketingdiensten, countdown timer, integratie van sociale media en tientallen sjablonen om uit te kiezen.

 

Credits aan: WPBeginnerVragen? Oventa helpt snel!