fbpx

Design diensten

Op deze pagina ziet u een overzicht van onze design diensten. Vanuit deze pagina wordt u direct doorverwezen naar de dienst waar u interesse in heeft. Op deze pagina is ook meer te vinden over onze werkwijze en een aantal FAQ’s.

Unieke
Logo’s, brochures & flyers.

 

Wilt u een uniek design laten maken voor uw logo, brochure, flyer of andere marketingmaterialen? Onze designers zijn klaar voor uw project en leveren deze met een gegarandeerde 100% tevredenheidsgarantie af!

 

 

Meer informatie

Photoshop
Website design.

 

U wilt een website laten maken maar wilt er zeker van zijn dat dit tot in detail wordt overgenomen van uw inspiratie? Dit kan d.m.v. een website design, wij maken een grafisch ontwerp van uw perfecte website, waarna deze geheel na te maken is door (onze) webbouwers.

 

 

Meer informatie

Complete
huisstijl.

 

Toe aan een opfrissing van uw huidige huisstijl? Of bent u pas begonnen en heeft u nog geen huisstijl? Wij ontwerpen voor u een compleet pakket met huisstijl kleuren, lettertypen, logo, briefpapier, Social Media banners en meer.

 

 

Meer informatie

Onze werkwijze.

Stap 1: Intake gesprek (vrijblijvend consult)

 

Tijdens het eerste gesprek nemen we de gewenste designs door. Dit kan telefonisch, per mail, Skype of op locatie. Door dit gesprek te voeren is er duidelijk rondom de mogelijkheden en de wensen. Zo bieden wij 100% transparantie over het project.

 

TIP: Het is belangrijk om zelf alvast een aantal design voorbeelden uit te zoeken. Dit maakt het gehele proces een stuk duidelijker!

Stap 2: De eerste opzet

 

Afhankelijk van welk design dienst u heeft afgenomen, kunt u binnen enkele dagen uw eerste opzet verwachten. Tijdens deze ontwerpen kijken wij naar de notities van ons eerdere gesprek en ontwerpen wij de designs o.b.v. deze informatie op. Al onze designs worden opgeleverd met 100% tevredenheidsgarantie – wij wijzigen uw ontwerp dus tot u voor de volle 100% tevreden bent!

Stap 3: Feedback ronde (2e consult)

 

De eerste opzet designs zijn klaar. Wij horen nu graag uw mening die ons verder helpt om uw designs tot in de puntjes af te werken. Als al deze feedback bij ons is binnengekomen gaan wij ermee aan de slag. Wij verwerken al deze punten zo snel mogelijk en maken zo de designs klaar voor de laatste stap.

Stap 4: Oplevering 

 

De designs zijn afgerond, geheel naar uw wens! U ontvangt van ons een compleet pakket met alle bestanden die wij gebruikt hebben zodat deze voor u altijd terug te vinden zijn. Alle bestanden die wij aanleveren zijn ready-to-use!

Vrijblijvend advies?
Of de mogelijkheden bespreken?

 

Twijfelt u welke dienst bij uw wensen past? Of wilt u weten wat voor mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op telefoonnummer: 06 150 641 68 tussen 09:00u en 17:00u. Per mail kunt u 7 dagen per week contact opnemen u ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie!

FAQ.

 

Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Of heeft u andere vragen? Hieronder antwoorden op een aantal van de meest gestelde vragen die wij krijgen.

Vrijblijvend advies? Hoe werkt dat?

U heeft een vraag over uw huidige website of wilt iets laten ontwikkelen door een nieuwe partij. Indien u vragen heeft over het project dan kunt u deze aan ons stellen om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn. Natuurlijk hebben wij wel de hoop dat wij dit project mogen gaan uitvoeren of begeleiden!

Waar kan ik afgeronde projecten bekijken?

Van ieder project dat wij starten en afronden maken wij een portfolio, deze is in te zien op de pagina ons werk. U kunt op ieder project klikken om meer foto’s en informatie te lezen over dit project en over de klant. Wij hopen ook uw project hier binnenkort bij te mogen zetten!

Afspraak op afstand?

Vanwege het huidige coronabeleid doen wij zoveel mogelijk gesprekken op afstand. Dit kan d.m.v. e-mail, telefoon, skype of zoom-sessie. Indien gewenst is het mogelijk om op gepaste afstand op locatie af te spreken om uw project of vragen door te nemen.