fbpx

Op de nummer 1 positie met Google Ads

Complete campagnes op maat voor uw bedrijf

Adverteren met Google Ads, ook wel bekend als Search Engine Advertising (SEA), is de snelste en meest effectieve methode om bovenaan in de zoekmachine te komen! Wij zetten een complete Google Campagne op van A tot Z inclusief management. Je zult altijd persoonlijk contact hebben met je eigen advertentiespecialist en accountmanager. De campagne wordt snel en professioneel opgebouwd, en heeft de focus om meer klanten, leads, telefoontjes en websitebezoekers voor jouw bedrijf te genereren.

Onze werkwijze

Online marketing kan ingezet worden op meerdere kanalen. Met deze Google Advertenties gaan wij voor maximaal resultaat binnen de vooraf gestelde doel(en). U heeft bij ons een vaste accountmanager die wekelijks uw advertenties onder de loep neemt en nieuwe campagnes opstelt om tot het beste resultaat te komen.

 

Het is bij ons al mogelijk te adverteren binnen Google vanaf € 175,-. Dit is inclusief advertentiebudget. 

 

Uw Google Advertenties worden door ons zeer zorgvuldig behandeld. Wij stellen vooraf gezamenlijk doelen voor deze campagnes en doen ons best om deze te behalen binnen genoemde periode en voorzien u iedere maand van een duidelijk overzicht met behaalde resultaat (evt. ten opzichte van voorgaande periodes).

 

Wat zijn de voordelen van Google Ads?

  • Uw website toont in het zoeknetwerk bovenaan (Cost-per-click campagne)
  • Uw producten tonen in het shoppingnetwerk (Cost-per-click campagne)
  • Naamsbekendheid wordt aanzienlijk vergroot
  • Geen lange wachttijden maar direct bovenaan in Google
  • Gemakkelijk schaalbaar (naar bijv. meerdere provincies)
  • Duidelijk overzicht van behaalde resultaten
Online Marketing Google Advertenties

Adverteren & beheren

Het bereiken van nieuwe klanten is voor jouw bedrijf cruciaal. Om deze potentiële klanten te bereiken zetten wij volledig in op onze op maat gemaakt campagnes, zodat ze perfect aansluiten bij uw doelgroep. Deze advertenties worden daarnaast continue onder de loep genomen door uw eigen advertentiemanager, waardoor deze dus continue bijgesteld worden voor het beste resultaat. Deze advertenties worden dus getoond op het beeldscherm van nieuwe potentiële klanten!

 

Zodra een advertentie 24-uur actief is geweest kijken wij al naar de behaalde resultaten om te zien waar we deze het beste kunnen bijstellen om budget te besparen en/of het bereik te vergroten.

Ik wil beginnen!

Laten we ervoor gaan! Onze marketing professionals zijn er klaar voor. Wij vragen u contact met ons op te nemen via ons contactformulier of op de offerte pagina om zo uw wensen door te nemen waarna wij binnen 24 uur al aan de slag gaan. Oh, trouwens.. als leuke afsluiter van het jaar geven wij nu tijdelijk € 50,- advertentiebudget cadeau! 

Google Advertenties uitbesteden? Wij zijn er klaar voor!