fbpx
10
Mijn website zoals gewenste , goede communicatie
Geduld en resultaat gericht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 3 mei 2019
8.8
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 8 april 2019
9
Danny is heel behulpzaam en denkt mee, in oplossingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Castricum - 24 maart 2019
8.2
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cruquius - 21 maart 2019
8.2
Goed bedrijf en klant vriendelijk !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 21 maart 2019
10
Ik heb nauw samengewerkt met Danny. Hele fijne persoonlijkheid denkt graag met je mee. Werkt snel komt altijd zijn afspraken na.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 21 maart 2019
9.2
Zeer deskundig bedrijf. Snelle reactie tijden en duidelijke communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 19 maart 2019
9
Oventa is goed, snel, en niet duur. De communicatie verloopt echt super.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 18 maart 2019
10
Mijn ervaring met Oventa Webdesign is uitstekend!
Ze denken zeer goed mee met de klant. Wat me vooral opvalt is de snelheid waarmee ze werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 18 maart 2019
10
Toen afgelopen jaar ineens mijn hoost niet meer op orde bleek en mijn website binnen enkele dagen compleet uit de lucht zal gaan, heeft Oventa supersnel mijn hele website over gezet en geupdated. Voorzien van een slotje en met advies ter zijde gestaan. Ik was erg blij en ben super tevreden. Zo kan ik rustig weer mijn eigen werkzaamheden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 17 maart 2019
10
Het was voor ons bedrijf een zeer prettige ervaring om 1 op 1 met de ontwerper de mogelijkheden te bespreken. (Onze site is gemaakt door Danny) Het ging snel en ook in begrijpelijke taal. Al na een paar dagen was er een concept en daarmee zijn we doorgegaan, het was nl. precies wat de bedoeling was voor ons bedrijf. Dat alles zo voorspoedig ging is een verdienste van de gedegen inventarisatie van onze wensen en het direct doornemen van de mogelijkheden. Korte lijnen en snel secuur uitwerken zijn dus de ervaringen. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en blijven zeker klant bij Oventa !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 17 maart 2019
8.6
Oventa heeft een prachtige website voor ons kinderdagverblijf neergezet met precies de juiste uitstraling. Ook met het ontwerp van het logo zijn wij super blij. Oventa denkt mee, adviseert en maakt beloftes waar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Heemskerk - 17 maart 2019
10
Oventa webdesign heeft voor mij een prachtige website neergezet. Snelle levering, goede communicatie en uitleg hoe ik zelf dingen kan aanpassen. Ik ben heel tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 15 maart 2019
13 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10