fbpx

Marketing diensten

Op deze pagina ziet u een overzicht van onze marketing diensten. Vanuit deze pagina wordt u direct doorverwezen naar de dienst waar u interesse in heeft. Op deze pagina is ook meer te vinden over onze werkwijze en een aantal FAQ’s.

Op plek 1 binnen
Google.

 

Wilt u op plek 1 binnen Google staan op diverse zoekwoorden? Wij realiseren een campagne op maat voor uw website! Onze prijzen zijn inclusief advertentiebudget!

 

 

Meer informatie

Organisch bereik
SEO.

 

Is uw website klaar maar heeft u het gevoel dat u niet genoeg resultaat haalt uit zoekmachines zoals Google? Wij passen SEO toe op uw website wat zorgt voor een verbeterde vindbaarheid!

 

 

Meer informatie

Social Media
beheer.

 

Ons gemotiveerde team is ook klaar voor uw project. Van eenvoudige informatieve websites en webshops tot complete maatwerkoplossingen, wij ontwikkelen alles. Geen project te groot!

 

 

Meer informatie

Onze werkwijze.

Stap 1: Intake gesprek (vrijblijvend consult)

 

Tijdens het eerste gesprek nemen we de gewenste dienst door. Dit kan telefonisch, per mail, Skype of op locatie. Door dit gesprek te voeren is er duidelijk rondom de mogelijkheden en de wensen. Zo bieden wij 100% transparantie over het project.

Stap 2: Campagne opmaak

 

Afhankelijk van welk design dienst u heeft afgenomen, kunt u binnen enkele dagen uw eerste opzet verwachten. Deze opzet is klaargezet met uw gewenste resultaat in het vooruitzicht. Wij treffen ook gelijk voorbereidingen voor uw marketingdossier die u maandelijks van ons ontvangt.

Stap 3: Resultaten en toekomst (2e consult)

 

Onze marketing dienst is nu enkele weken actief en wij gaan met u de volgende mogelijkheden bespreken. Natuurlijk nemen wij ook het behaalde resultaat door van deze afgelopen weken, zodat u ziet wat het effect is op kortere termijn met eventuele verwachting op langere termijn.

Vrijblijvend advies?
Of de mogelijkheden bespreken?

 

Twijfelt u welke dienst bij uw wensen past? Of wilt u weten wat voor mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op telefoonnummer: 06 150 641 68 tussen 09:00u en 17:00u. Per mail kunt u 7 dagen per week contact opnemen u ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie!

FAQ.

 

Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Of heeft u andere vragen? Hieronder antwoorden op een aantal van de meest gestelde vragen die wij krijgen.

Vrijblijvend advies? Hoe werkt dat?

U heeft een vraag over uw huidige website of wilt iets laten ontwikkelen door een nieuwe partij. Indien u vragen heeft over het project dan kunt u deze aan ons stellen om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn. Natuurlijk hebben wij wel de hoop dat wij dit project mogen gaan uitvoeren of begeleiden!

Waar kan ik afgeronde projecten bekijken?

Van ieder project dat wij starten en afronden maken wij een portfolio, deze is in te zien op de pagina ons werk. U kunt op ieder project klikken om meer foto’s en informatie te lezen over dit project en over de klant. Wij hopen ook uw project hier binnenkort bij te mogen zetten!

Afspraak op afstand?

Vanwege het huidige coronabeleid doen wij zoveel mogelijk gesprekken op afstand. Dit kan d.m.v. e-mail, telefoon, skype of zoom-sessie. Indien gewenst is het mogelijk om op gepaste afstand op locatie af te spreken om uw project of vragen door te nemen.