fbpx

Oventa Webdesign & het Coronavirus

Het Coronavirus zet ons allemaal op scherp.

Allereerst willen wij iedereen heel veel sterkte wensen in deze ongekende situatie. Wij hopen dat wij de stress deels bij u weg kunnen nemen door met u mee te denken over uw bedrijf op online gebied.

 

Het coronavirus zal veel bedrijven (voor langere duur) platleggen. (Gelukkig) is de online wereld nog gewoon actief en is deze nog belangrijker geworden dan deze eigenlijk al was. Wij begrijpen dat veel ondernemers afhankelijk zijn van het uitvoeren van lokale diensten of het lokaal verkopen van producten. Helaas is dit voor nu (en waarschijnlijk langere tijd) niet mogelijk en kan dat voor grote (financiële) problemen zorgen.

 

Oventa Webdesign staat voor u klaar. Heeft u diensten of producten die online verkocht kunnen worden? Dan zorgen wij ervoor dat u er niet alleen voor staat. Wij realiseren zo snel als mogelijk is een online omgeving waar u dit kunt aanbieden en zo wat ruimte kunt creëren voor u en uw bedrijf, die ook na het corona virus gewoon doorgezet kan worden.

 

Heeft u een vraag aan ons, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact met ons op. Onze adviesgesprekken zijn natuurlijk gratis en vrijblijvend!Vragen? Oventa helpt snel!