fbpx

Over ons

Resultaatgericht, meedenkend, betrokken
en oog voor detail. Dat bieden wij.

Oventa Webdesign is begin 2017 opgestart met als doel de kleinere ondernemer te adviseren en helpen bij het opzetten van een sterke online presentatie. Waar grotere web- & marketingbureau’s de kleinere ondernemer liet stikken door enorme bedragen te vragen voor een relatief kleine website was Oventa Webdesign daar om ons mede ‘klein ondernemer’ te hulp te schieten.

 

Inmiddels is Oventa Webdesign uitgegroeid van een éénmanszaak tot een echt bedrijf, hét enige bedrijf in omstreken dat kiest voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit, een bedrijf dat jouw onderneming een echte online boost geeft zonder daar gelijk de hoofdprijs voor te vragen. “Jouw succes kan immers ook ons succes zijn!”

 

Team:
Oventa Webdesign heeft een sterk team van dé beste freelancers in hun vakgebied, geen zogenaamde alleskunners, maar échte specialisten! Een specialist waar je van op aan kunt en die de gewenste kwaliteit kan garanderen.

 

Over onze klanten:

De klanten van Oventa Webdesign zijn erg gevarieerd; van gastouders tot complete kinderdagverblijven en van sportcoaches tot autoverhuurbedrijven. Je kunt wel stellen dat wij inmiddels een mooi en vooral divers portfolio opgebouwd hebben waar wij ontzettend trots op zijn. De grote variatie aan werkzaamheden die deze ondernemers bieden maken het voor ons dan ook extra leuk om weer een website, webshop of complete huisstijl af te ronden die past bij de desbetreffende branche.

 

Belangrijke momenten:

  • April 2017; ready, set, GO! Oventa Webdesign is officieel geopend.
  • Januari 2018; potentiële overname klanten Easywebsite (In 2018 hebben wij enkele klanten mogen overnemen van een middel-groot bedrijf in Utrecht, het bedrijf had besloten zich te gaan richten op andere activiteiten en zo besloten zij hun klantenbestand te delen met een webdesign bureau die dezelfde kwaliteit en snelheid kon garanderen.)
  • Introductie van ‘Social media beheer‘ als nieuwe dienst
  • Introductie van ‘grafische vormgeving‘ als nieuwe dienst
  • Introduceren van ‘SEO tekstschrijver’ als nieuwe dienst
  • Aanschaf eigen webhosting servers om het complete beheer voor onze klanten te kunnen verzorgen.