fbpx

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

Leg de focus op gevonden worden binnen Google.

 

Goed gevonden worden in Google is immers noodzakelijk om organisch veel potentiële klanten te bereiken. Echter is het niet zo gemakkelijk als het klinkt, dit vergt maximale (dagelijkse) focus en controle om het continue wijzigende algoritme van Google bij te houden en de website zo actueel en interessant mogelijk te houden.

Maximale inzet

Bij Oventa Webdesign staan we niet stil, wij blijven actief om te voldoen aan de veranderende eisen van Google. Dit doen wij door wijzigingen door vooral te voeren op gebied van website techniek, bestaande content en natuurlijk linkbuilding. Onze online marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat de resultaten continu gemonitord en eventuele verbeteringen doorgevoerd worden.

 

Bij ons zijn maandenlange analyses en voorbereidingen niet nodig, wij hanteren een hands-on aanpak met uw doel in het vizier; vooruitgang boeken!  Aan de hand van onze resultaatgerichte aanpak, gaan we voor jou aan de slag. Met welke werkzaamheden op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) we dat doen, bepalen we in een gezamenlijk overleg.

SEO Audit

Ons advies is om eerst een rapport door ons te laten maken o.b.v. de huidige situatie. In dit rapport onderzoeken wij verschillende factoren die van groot belang zijn voor het resultaat van uw uiteindelijke Google positie.

 

Aan de hand van dit rapport kunnen we in gezamenlijk besluit een plan van aanpak maken en aan de slag gaan met het verbeteren van deze punten, u krijgt uw eigen accountmanager toegewezen die ook uw website gedurende de afgesproken periode monitort.

 

Omdat het uitvoeren en opmaken van zo’n rapport zeer tijdrovend en per situatie uniek is, rekenen wij hiervoor een éénmalig tarief van € 55,00 excl. btw. Dit bedrag is tevens uw korting bij het doorzetten van de werkzaamheden aan Oventa Webdesign.

 

Goede deal? Wij vinden van wel!

SEO Audit Aanvragen