fbpx

Haal het maximale uit social media

Advertenties, content ontwikkeling & compleet beheer!

Een goede website is belangrijk, maar wat is het nut van een website zonder bezoekers? ……Helemaal niets! Vandaar dat wij adviseren om in te zetten op Social media. Dé manier om meer bezoekers naar je website te lokken. Wij denken samen met jou na over welke kanalen wij gaan inzetten om jouw bedrijf online te laten scoren met meer leads tot gevolg.

Onze werkwijze

Social media beheer bestaat uit verschillende onderdelen. Door deze onderdelen in kaart te brengen kunnen wij jou een duidelijk overzicht brengen, vanuit dit overzicht kun jij beslissen of wij alles uit handen mogen nemen of een kleiner deel mogen verzorgen.

 

Het Social Media account wordt door ons zeer zorgvuldig behandeld. Wij stellen gezamenlijk doelen voor de bedrijfspagina’s en doen ons best om deze te behalen binnen genoemde periode en komen daarna altijd met een analyse. Wij voorzien de pagina’s van kwalitatieve berichten en advertenties en nemen indien gewenst de complete webcare uit handen.

 

Onderdelen uit het Social Media beheer pakket:

  • Berichten maken & inplannen
  • Adverteren en advertenties beheren
  • Naamsbekendheid creëren (Volgen, liken en evt. opmerkingen plaatsen).
  • Aantal volgers/page likes verbeteren
  • Webcare
  • Analyseren van de resultaten

Berichten maken & inplannen

Wij ontwerpen unieke content speciaal voor jouw bedrijf of merk. Met deze content proberen wij de doelgroep te verleiden om bijvoorbeeld de pagina te volgen omdat zij meer van dit soort content willen zien. Bij iedere post gebruiken wij afbeeldingen om de aandacht te trekken, deze afbeeldingen worden door ons aangepast zodat deze aansluit bij de complete uitstraling van de pagina.

 

Afhankelijk van het platform moet de tekst (Facebook, LinkedIN) of juist de foto aanspreken(Instagram, Pinterest). Wij nemen hier onze tijd voor en zorgen ervoor dat dit op de juiste wijze gedaan wordt. Natuurlijk worden de berichten pas ingepland en gepubliceerd na goedkeuring van het merk of bedrijf, waardoor er nog voldoende ruimte is voor aanpassingen!

Adverteren & Advertenties beheren

Het bereiken van nieuwe klanten is voor jouw bedrijf cruciaal. Om deze personen te bereiken maak ik gebruik van Facebook & Instagram advertenties, deze advertenties worden op maat gemaakt zodat ze perfect aansluiten bij jouw doelgroep. Deze advertenties worden dus niet klakkeloos overgenomen waardoor er veel geld verloren gaat aan bereikte personen die geen interesse hebben in jouw dienst, nee, deze advertenties worden getoond op het beeldscherm van nieuwe potentiële klanten!

 

Zodra een advertentie 24-uur actief is geweest kijken wij naar de behaalde resultaten en kijken wij waar we deze het beste kunnen bijstellen om budget te besparen of bereik te vergroten. Iedere advertentie wordt door ons dagelijks beheert en bijgesteld indien nodig, zo zorgen wij ervoor dat deze advertentie niet verdwaalt tussen de miljoenen gebruikers maar dat deze op het juiste pad blijft doorzoeken naar jouw nieuwe klanten!

Social Media beheer uitbesteden? Wij zijn er klaar voor!