fbpx

Website diensten

Op deze pagina ziet u een overzicht van onze website diensten. Vanuit deze pagina wordt u direct doorverwezen naar de dienst waar u interesse in heeft. Op deze pagina is ook meer te vinden over onze werkwijze en een aantal FAQ’s.

Website & Webshop
ontwikkeling.

 

Ons gemotiveerde team is ook klaar voor uw project. Van eenvoudige informatieve websites en webshops tot complete maatwerkoplossingen, wij ontwikkelen alles. Geen project te groot!

 

 

Meer informatie

Uw website
sneller maken.

 

Is uw website traag met laden? Wij doen uitgebreid onderzoek naar de problemen en zorgen voor de juiste oplossingen. Wij maken uw website weer een stuk sneller, wel zo fijn voor uzelf en uw websitebezoekers!

 

 

Meer informatie

Betere vindbaarheid in
Google.

 

Is uw website klaar maar heeft u het gevoel dat u niet genoeg resultaat haalt uit zoekmachines zoals Google? Wij passen SEO toe op uw website wat zorgt voor een verbeterde vindbaarheid!

 

 

Meer informatie

Project
begeleiding.

 

Wilt u een dienst laten uitvoeren door een andere partij? Maar heeft u er zelf niet genoeg kennis van? Geen zorgen! Wij zullen het project begeleiden om u zorgen te besparen en toch het uiteindelijke resultaat te behalen.

 

 

Meer informatie

Technisch website
beheer.

 

Uw website laten beheren door ons? Dat kan! Naast het ontwikkelen van websites bieden wij ook compleet beheer aan. Wij zijn uw aanspreekpunt voor o.a. hosting, website updates en e-mail.

 

 

Meer informatie

Onze werkwijze.

Stap 1: Intake gesprek (vrijblijvend consult)

 

Tijdens het eerste gesprek nemen we de gewenste website of webshop in zijn door. Dit kan telefonisch, per mail, Skype of op locatie. Door dit gesprek te voeren is er duidelijk rondom de mogelijkheden en de wensen. Zo bieden wij 100% transparantie over het project.

 

TIP: Het is belangrijk om zelf alvast een aantal websites ter voorbeeld uit te zoeken. Dit maakt het gehele proces een stuk duidelijker!

Stap 2: De eerste opzet

 

Dit is het moment waarop het eindelijk gaat gebeuren, de digitale bouw van uw bedrijf – online . Tijdens deze eerste opzet kijken wij naar de notities van ons eerdere gesprek en stellen wij de website o.b.v. deze informatie op. De website ontwikkelen wij achter de schermen waar u ook toegang toe heeft. Zo blijft de huidige website online (indien beschikbaar) en zal de bezoeker geen last ondervinden van de wijzigingen die plaatsvinden.

Stap 3: Feedback ronde (2e consult)

 

De eerste opzet van de website staat klaar. Wij horen nu graag uw mening die ons verder helpt in de afronding van uw website. Het is belangrijk om zelf door alle pagina’s te gaan en te kijken naar die; eruit, verplaatst of veranderd moeten worden. Als al deze feedback bij ons is binnengekomen gaan wij ermee aan de slag. Wij verwerken al deze punten zo snel mogelijk en maken zo de website klaar voor de laatste stap.

Stap 4: Oplevering – we gaan LIVE

 

Tijd voor gebak! De nieuwe website kan live! Wij zullen alles in werking stellen om dit zo snel mogelijk voor u te verzorgen. Bij voorkeur doen wij dit aan het begin v.d. week zodat de communicatie en werkzaamheden niet stranden door eventuele weekenddagen.

 

Blijft u met uw website bij een andere hostingpartij? Dan vragen wij vooraf enkele gegevens op zodat wij dit tijdig kunnen verwerken. Als je hebt gekozen voor het hosting- & onderhoudsplan dat hoeft u zelf (bijna) niets te regelen. Met dit pakket bent u in de toekomst voorzien van een veilige en snelle website met een 99.9% uptime record!

Vrijblijvend advies?
Of de mogelijkheden bespreken?

 

Twijfelt u welke dienst bij uw wensen past? Of wilt u weten wat voor mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op telefoonnummer: 06 150 641 68 tussen 09:00u en 17:00u. Per mail kunt u 7 dagen per week contact opnemen u ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie!

FAQ.

 

Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Of heeft u andere vragen? Hieronder antwoorden op een aantal van de meest gestelde vragen die wij krijgen.

Vrijblijvend advies? Hoe werkt dat?

U heeft een vraag over uw huidige website of wilt iets laten ontwikkelen door een nieuwe partij. Indien u vragen heeft over het project dan kunt u deze aan ons stellen om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn. Natuurlijk hebben wij wel de hoop dat wij dit project mogen gaan uitvoeren of begeleiden!

Waar kan ik afgeronde projecten bekijken?

Van ieder project dat wij starten en afronden maken wij een portfolio, deze is in te zien op de pagina ons werk. U kunt op ieder project klikken om meer foto’s en informatie te lezen over dit project en over de klant. Wij hopen ook uw project hier binnenkort bij te mogen zetten!

Afspraak op afstand?

Vanwege het huidige coronabeleid doen wij zoveel mogelijk gesprekken op afstand. Dit kan d.m.v. e-mail, telefoon, skype of zoom-sessie. Indien gewenst is het mogelijk om op gepaste afstand op locatie af te spreken om uw project of vragen door te nemen.