fbpx

Website maandpakket

All-in, zonder gedoe. Vaste prijs per maand!

De website is direct van uzelf!

Bent u een nieuwe onderneming aan het opzetten? En wilt u liever niet in één keer een bedrag neerleggen voor uw nieuwe website? Wij snappen dat als geen ander en willen u daarom graag kennis laten maken met ons geliefde websitepakket.

 

Een unieke constructie binnen de website wereld – Het websitepakket.
Oventa Webdesign voorziet u graag van een sterke online presentatie die de concurrentie omver blaast in een eenvoudig pakket – een nieuwe website, hosting, onderhoud, domeinnaam en service. Dit is wat wij bieden voor een vast bedrag per maand tegen een vaste looptijd van 24 of 36 maanden.

De bouw van de website

 

Het bouwen van een website is niet zomaar gedaan, er komt veel bij kijken om het in één keer goed te doen. Vandaar dat wij samen met jou een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Het is altijd verstandig om van te voren alvast zelf even rond te kijken op internet naar websites binnen jouw branche, zo kun je een voorkeur krijgen voor een bepaalde stijl waar wij dan verder mee kunnen!

 

De nieuwe website wordt gemaakt op een afgeschermde omgeving. Alleen jij en wij weten welke omgeving dit is en kunnen daarom in alle vrijheid meekijken en meedenken over het project, zonder dat dit de huidige website beïnvloed. Zo ben je gedurende het ontwikkelproces gewoon online met je huidige website en zal niemand hier last van ondervinden.

 

Een informatieve website is vaak sneller klaar dan een grote webshop, de reden hiertoe is natuurlijk dat bij een webshop veel meer komt kijken dan een structuur aanbrengen en het plaatsen van teksten en foto’s. Houdt er daarom altijd rekening mee dat de ontwikkeling van je nieuwe website ergens tussen de 1 tot 4 weken duurt.

Onderhoud, updates & beveiliging

Naast het maken van een website is het updaten hiervan ook erg belangrijk. Als de website live staat heeft deze zogenoemde systeemversies, deze versies worden door de makers hiervan vernieuwd om meer beveiliging of functionaliteiten te bieden. Aangezien de website meerdere van deze versies bevat en de updates verschillen tussen wekelijks en maandelijks hebben wij besloten om eens per 1 tot 3 maanden de complete website up-to-date te brengen. Wij duiken in de achterkant van de website en zorgen ervoor dat alles weer naar de laatste versie gezet wordt om de maximale veiligheid en snelheid te garanderen.

 

Nadat de website compleet geüpdatet is maken wij ook weer automatisch een website back-up, zodat wij altijd de laatste versie van je website in handen hebben en deze indien nodig kunnen gebruiken. Bij ons gaat er dus niets verloren!

Pas je website gemakkelijk zelf aan!

De website wordt in een zeer gebruiksvriendelijk systeem gemaakt. Dit systeem heet een content management systeem (CMS) en is zonder enige technische ervaring/kennis goed te gebruiken. Je hebt alle bewegingsvrijheid om zelf het gros van de website aan te passen. Wil je de teksten of foto’s op een bestaande pagina aanpassen, een kleur wijzigen of meer witruimte toevoegen? Dit alles kan gemakkelijk binnen het systeem!

 

Op de website is het ook mogelijk om meerdere gebruikersprofielen aan te maken, zodat het gehele team de mogelijkheid heeft om in te loggen en aanpassingen te doen.

Ook een website maandpakket? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!