fbpx

Website maandpakket

All-in, zonder gedoe. Vaste prijs per maand!

De website is geheel van jou!

Bij ons geen huur- & leenconstructies of aanbetalingen. Wij doen wat wij beloven. Wij ontwikkelen jouw website of webshop geheel naar wens en beheren deze gedurende de gehele looptijd. Daarbij is ons maandpakket altijd inclusief de punten die hiernaast genoemd staan, zodat jij geheel zorgeloos online bent!

 

Ons maandpakket is mogelijk in 3 vormen: 12-maanden, 24-maanden en 36-maanden, het maandtarief is mede afhankelijk van de looptijd die jij uitkiest! Na deze looptijd heb je de keuze om het maandpakket te verlengen minimaal 24 maanden waarbij je website vernieuwd wordt of het pakket te verlagen naar hosting, onderhoud & servicedesk.

Wat zit er in ons pakket:

 1. De bouw van de website of webshop
 2. Verhuizing/aanschaf van (bestaand) .NL domeinnaam
 3. Let’s Encrypt SSL-Certificaat (groen slotje)
 4. Veilig houden van de website (update rondes)
 5. Bestaande e-mailberichten overzetten naar onze server (indien mogelijk)
 6. Website hostingpakket
 7. Zakelijke e-mailboxen
 8. Je kunt zelf aanpassingen doen aan de website
 9. Onbeperkte gebruikersaccounts
 10. Website back-ups
 11. Service Desk (per e-mail en telefoon)

De bouw van de website of webshop

Het bouwen van een website is niet zomaar gedaan, er komt veel bij kijken om het in één keer goed te doen. Vandaar dat wij samen met jou een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Het is altijd verstandig om van te voren alvast zelf even rond te kijken op internet naar websites binnen jouw branche, zo kun je een voorkeur krijgen voor een bepaalde stijl waar wij dan verder mee kunnen!

 

De nieuwe website wordt gemaakt op een afgeschermde omgeving. Alleen jij en wij weten welke omgeving dit is en kunnen daarom in alle vrijheid meekijken en meedenken over het project, zonder dat dit de huidige website beïnvloed. Zo ben je gedurende het ontwikkelproces gewoon online met je huidige website en zal niemand hier last van ondervinden.

 

Een informatieve website is vaak sneller klaar dan een grote webshop, de reden hiertoe is natuurlijk dat bij een webshop veel meer komt kijken dan een structuur aanbrengen en het plaatsen van teksten en foto’s. Houdt er daarom altijd rekening mee dat de ontwikkeling van je nieuwe website ergens tussen de 1 tot 4 weken duurt.

Onderhoud, updates & beveiliging

Naast het maken van een website is het updaten hiervan ook erg belangrijk. Als de website live staat heeft deze zogenoemde systeemversies, deze versies worden door de makers hiervan vernieuwd om meer beveiliging of functionaliteiten te bieden. Aangezien de website meerdere van deze versies bevat en de updates verschillen tussen wekelijks en maandelijks hebben wij besloten om eens per 1 tot 3 maanden de complete website up-to-date te brengen. Wij duiken in de achterkant van de website en zorgen ervoor dat alles weer naar de laatste versie gezet wordt om de maximale veiligheid en snelheid te garanderen.

 

Nadat de website compleet geüpdatet is maken wij ook weer automatisch een website back-up, zodat wij altijd de laatste versie van je website in handen hebben en deze indien nodig kunnen gebruiken. Bij ons gaat er dus niets verloren!

Pas je website gemakkelijk zelf aan!

De website wordt in een zeer gebruiksvriendelijk systeem gemaakt. Dit systeem heet een content management systeem (CMS) en is zonder enige technische ervaring/kennis goed te gebruiken. Je hebt alle bewegingsvrijheid om zelf het gros van de website aan te passen. Wil je de teksten of foto’s op een bestaande pagina aanpassen, een kleur wijzigen of meer witruimte toevoegen? Dit alles kan gemakkelijk binnen het systeem!

 

Om aanpassingen te doen kun je van ons geschreven uitleg ontvangen of (indien gewenst) gaan we een x aantal uur durende cursus aan om de basisvaardigheden van de website te leren kennen. Natuurlijk kun je deze cursus ook volgen met meerdere personen.

 

Op de website is het ook mogelijk om meerdere gebruikersprofielen aan te maken, zodat het gehele team de mogelijkheid heeft om in te loggen en aanpassingen te doen. Bij het opleveren van de website krijg je van ons (indien gewenst) een eigen gebruikersaccount met veilig wachtwoord, met dit account kun je zelf deze teamleden toevoegen.

Ook een website maandpakket? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!