fbpx

Website Sneller Laten Maken

 

Want niemand wilt toch een trage website bezoeken?

Wat zijn de voordelen van
een snellere website?

 

Waarom de website sneller laten maken? Hiervoor zijn gelijk al een aantal redenen te noemen, het is dus niet zomaar iets maar juist zeer belangrijk.

 

Het draagt alleen al bij aan de volgende punten:

  • Betere Google Resultaten (SEO)
  • Bezoekers blijven langer op uw website
  • Meer aanvragen/omzet
  • Betere gebruikservaring

 

Gelijk aan de slag? Wij behandelen uw aanvraag binnen 24 uur!

Offerte aanvragen

Voorbeeld:

Stel u bent op het internet aan het zoeken naar een nieuwe salontafel voor in uw net opgeknapte woonkamer. Eigenlijk valt gelijk op dat bij de voor u bekende kleine woonwinkel om de hoek een aantal prachtige tafels te vinden zijn, u gaat daarom toch maar even op de website kijken.. Na 9 seconden is deze website geladen en kun je verder met de speurtocht; u klikt een aantal kanshebbers aan en wilt de foto’s in groter formaat bekijken, echter blijft deze pagina maar laden.. en laden.. na 10 of 15 seconden heeft u er waarschijnlijk genoeg van en besluit u dan maar ‘een keer’ in de winkel te gaan kijken. Ondertussen heeft u besloten om toch nog even verder speuren op het internet en daar valt een webshop u op van een grote woonwinkelketen, u bent toch benieuwd en klikt op de website link en speurt de gehele catalogus af, klikt een aantal mooie salontafels aan en TADA! daar is die dan, de tafel die aansluit op al uw wensen en u besluit deze snel te bestellen want, tja, op = op.

 

Stelt u zich nu eens voor dat u in dit verhaal de kleine woonwinkel bent, die het al zwaar genoeg heeft tegen al de grotere woonwinkels met hun acties en lage prijzen. De enige reden dat u nu geen verkoop heeft behaald is omdat uw website deze in feite doorstuurde naar de concurrent, het slechtste scenario speelt daadwerkelijk zo uit.

 

Zo moet u uw eigen website ook benaderen, of u nou producten aanbiedt via de website of alleen diensten met een informatieve pagina; SNELHEID IS UITERST BELANGRIJK! Ga er altijd vanuit dat uw websitebezoeker iemand is die weinig tijd heeft en graag snel een antwoord wilt vinden op zijn of haar vraag.

Op welke punten controleren wij?

Ons uitgebreide onderzoek is niet simpelweg onder te verdelen in een standaard aantal onderdelen. Reden hiertoe is dat natuurlijk niet iedere website hetzelfde is en er ook een groot verschil zit tussen een normale informatieve website of een website met een webshop erbij. Echter is het wel zo dat voor iedere website, ongeacht wat voor type website, er altijd een aantal standaard punten terugkeren, deze verwerken wij dan ook duidelijk in het rapport.

 

Waar wij o.a. rekening mee houden:

  • Server capaciteit
  • Website platform
  • Website content (afbeeldingen en video’s)

 

Ieder website onderzoek is dus uniek en op maat voor uw website. Wij leggen echt de focus op de bevindingen voor het sneller maken van uw website.

Een snelle website is van groot SEO Belang

Een ander belangrijk aspect van een snelle website is dat deze bijdraagt aan een beter resultaat binnen de Google ranking.

 

Een relevante website wordt vaak hoog in de ranglijsten geplaatst door Google omdat deze een antwoord geeft op de vraag van de bezoeker, echter is het zo dat je alsnog op pagina 10 kan eindigen (of nog lager) met een trage website, ook al heeft u het beste antwoord op deze vraag.

 

De Google Crawlers (die regelmatig door uw website lopen) merken tijdens het doorlezen dat uw website een trage variant is. Daarbij helpt het zeker niet mee dat bezoekers uw website zullen verlaten omdat deze bepaalde informatie willen lezen maar dit niet snel genoeg kunnen door de trage laadtijd van de pagina’s, dit is een belangrijke reden waardoor uw website automatisch minder belangrijk wordt voor Google. Ga dit dus zeker tegen en vraag meer informatie aan!

Wat zijn de kosten?

Om te bepalen wat een website vertraagd zal er eerst grondig onderzoek gedaan moeten worden naar de huidige staat, waarbij wij zullen gaan kijken naar verschillende belangrijke onderdelen om te zien of daar winst te behalen valt. Dit onderzoek kan verschillende problemen aan het licht brengen en daarom zit hier vaak tussen de 2 en 5 uur werk in, voor alleen het opstellen van het rapport dus!

 

Zodra wij ons rapport rond hebben zullen wij deze met u delen en indien gewenst telefonisch of op locatie doorspreken. Om uw website sneller te maken zullen wij dus de punten uit het document moeten aanpakken, hiervoor geven wij vooraf een duidelijk urenoverzicht aan waarna u kunt besluiten dit (deels) aan te pakken. Natuurlijk staat het u ook vrij om deze bevindingen eerst zelf te proberen te verhelpen, wij raden echter aan dit door de echte techneuten te laten doen; ons!

 

Test ook altijd eerst zelf uw website via Pingdom! 

*Let wel op dat snelheid van uw website ook te maken kan hebben met de veroudering van uw website of het gehele systeem waarin deze ontwikkeld is. In enkele gevallen raden wij daarom dan ook aan om de website in z’n geheel te vernieuwen. Wij doen u hier ook graag een voorstel voor inclusief uw onderzoekskosten als vermindering op het website ontwikkeling tarief.

 

Meer weten? Wij behandelen uw aanvraag binnen 24 uur!

Offerte aanvragen