fbpx

Websites & Webshops

Een nieuwe website met als doel meer omzet!

Wij zijn een full-service marketingbureau en richten ons dan ook graag op het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website of webshop. Je website staat in voor het imago van jouw bedrijf. Een professionele look met het oog op resultaten is wat wij verzorgen voor jou.

 

Vormgevers ontwerpen de website

Een website laten maken bij Oventa Webdesign betekent dat ervaren specialisten uw website vormgeven en bouwen. Voordat wij gaan bouwen neemt een van onze vormgevers contact met u op om samen het doel en de doelstelling van de website te bespreken. Op basis van uw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Tijdens een tussentijds contactmoment krijgt u uiteraard de mogelijkheid om het design te keuren, na goedkeuring doen wij er alles aan om de website zo snel mogelijk op te leveren.

 

Beter gevonden worden

Als u een website laat maken, wilt u natuurlijk ook goed gevonden worden. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor Google. Hierdoor wordt alle content goed geïndexeerd door Google en wordt je website gemakkelijk gevonden. Daarnaast bieden wij verschillende tools en functionaliteiten aan waarmee de vindbaarheid nog verder kan worden verbeterd

 

  • Uitschrijven van een marketingstrategie
  • Nieuwsbrieven met segmentatie (specifieke doelgroepen bereiken)
  • Advertenties op Facebook
  • Conversies genereren door aanpassingen te maken op de website (andere copy, variatie op de lay-out)
  • Beheren of conceptueel uitwerken van je sociale media
  • Content marketing
  • Google AdWords

 

Kortom: alles waarbij je online je doelgroep kan bereiken. We hebben een tevredenheidspercentage van 95%. Geloof je ons niet? Kijk dan even bij de recensies hieronder of op Facebook.

Snelle communicatie

Snelle communicatie

Wij reageren altijd nog op dezelfde dag op jouw vragen tijdens onze openingstijden. Wij staan voor een hoge klanttevredenheid en een positieve start van jouw marketingcampagnes.
Ontwikkeling op maat

Ontwikkeling op maat

Jouw bedrijf een online boost geven met een professionele website die gemaakt is om te scoren? Wij ontwerpen en realiseren een betrouwbare online uitstraling die resultaat boekt!

Analyses

Analyses

Wij nemen na de afgesproken periode contact met jou op om de resultaten en de verbeterpunten te bespreken. Door dat ook jij dit transparante overzicht in handen krijgt weet jij precies waar je staat.
Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?