fbpx

Kosten website laten maken?

Duidelijke & transparante prijzen

Wat kost het om een website te laten maken?

De kosten voor het laten maken van een website kunnen erg variëren, het hangt voornamelijk af van de gewenste functionaliteiten die in de website moeten zitten en of dit een webwinkel module moet bevatten. Het laten maken van een website kan bij ons voor een vast all-in maandbedrag of een éénmalig tarief. Het éénmalige tarief is exclusief enige kosten voor de website & mail hosting, domeinnaam, SSL-certificaat en maandelijks onderhoud van het systeem. Dit omdat deze kosten niet voor iedereen van toepassing zijn en omdat dit op maandelijkse basis wordt gefactureerd. Om te weten wat jouw nieuwe website je precies gaat kosten is het verstandig om bij ons een offerte op te vragen, dit kan snel en eenvoudig via dit formulier. Na het invullen zul je binnen 2 uur een offerte op maat gemaakt voor jouw website of webshop in je mail zult vinden.

 

* Voor de startende en kleinere ondernemer bieden wij ook complete websitepakketten aan voor maandelijkse tarieven, dit houdt in dat je een vast bedrag per maand betaalt voor een periode van 2 jaar waarin alles zit verwerkt, dus ook je hosting, onderhoud, domeinnaam en natuurlijk de website zelf. Kortom een zorgeloos pakket voor een vast bedrag per maand. Lees meer hierover op deze pagina.

Wat zijn mijn maandelijkse kosten?

Onder je maandelijkse kosten vallen de kosten voor de website- & mailhosting, domeinnaam, SSL-certificaat en het onderhoud van het systeem. De maandelijkse kosten hiervoor zijn € 25 excl. btw. Wij factureren dit eens per maand op een vaste datum, indien gewenst mag dit ook ééns per jaar betaalt worden. Wij raden aan om je gewenste domeinnaam altijd van te voren te checken op beschikbaarheid voordat je ons de opdracht geeft deze voor jou te registreren, dit om enige teleurstelling te voorkomen. Het checken van je gewenste domeinnaam kan eenvoudig via deze pagina.

 

* Liever een ALL-IN websitepakket? Daar zitten namelijk alle kosten inbegrepen in één vast maandbedrag. Lees hier mee over op deze pagina.

Wanneer is mijn website af?

De opleverdatum van je afgeronde website of webshop is meestal binnen 1 tot 4 weken na startdatum ontwikkeling. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de website. Wij raden daarom altijd aan om goed voorbereid te zijn, als de website ontwikkeling gaat starten dan zou het fijn zijn als wij de teksten, foto’s en eventuele wensenlijst al in ons bezit hebben, dit zodat wij het allemaal in één keer mee kunnen nemen zonder halverwege de ontwikkeling weer stappen terug te moeten zetten.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?